Voucherele de vacanta vor fi acordate si in 2022 bugetarilor. Valoarea acestora va ramane 1.450 de lei - articole conta.ro
 
 
 
 
 
 
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

Voucherele de vacanta vor fi acordate si in 2022 bugetarilor. Valoarea acestora va ramane 1.450 de lei

Angajatii de la stat vor beneficia si anul urmator de vouchere de vacanta, potrivit unei informari de pe site-ul Ministerului Economiei. 
 
Acordarea voucherelor de vacanta pentru angajatii din sectorul bugetar in 2022 a fost principala tema de discutie in cadrul primei intalniri de lucru pe care  Constantin Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului si turismului, a convocat-o la sediul institutiei, cu reprezentanti ai mediului asociativ de profil.

Sistemul romanesc de acordare a vocherelor de vacanta este un exemplu de buna practica si as mentiona o parte din beneficiile pe care acest program le are, cum ar fi stimularea circulatiei turistice interne, sprijinirea comunitatii locale, refacerea fortei de munca, reducerea practicilor ilegale sau pe cele aflate la limita legii, dar si crearea unor noi oportunitati de angajare. Din aceste motive, chiar astazi (ref. 2 decembrie) am publicat in transparenta decizionala proiectul de act normativ care prevede reluarea acordarii acestora in 2022”, a declarat Constantin Daniel Cadariu.
 
Reprezentantii mediul asociativ, prezenti la intalnire, au agreat initiativa demnitarului si au apreciat demersul de consultare proactiva. Pe viitor, pentru mai multa predictibilitate, dar si pentru a creste atractivitatea acestora in fata angajatorilor din mediul privat, se are in vedere inclusiv actualizarea si imbunatatirea legislatiei specifice voucherelor de vacanta.
 
Invitatia la dialog a fost acceptata de membri ai Aliantei pentru Turism - Cartel Alfa, Asociatia Nationala a Statiunilor Balneare si Balneoclimatice din Romania (ANSBBR), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), Federatia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR), Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT) si Asociatia Profesionala a Emitentilor de Tichete (APET).
 
Valoarea voucherelor de vacanta va ramane 1.450 de lei pentru fiecare angajat si vor fi acordate pana in 2026. Voucherele de vacanta aferente anilor 2022 - 2026 se emit doar pe suport electronic. In 2021, angajatii de la stat nu au mai beneficiat de vouchere de vacanta.Comenteaza acest articol in forum

Articol de: Viorica Ghinea - www.conta.ro
Data: 2021-12-03
Vizualizari: 1227


  Alte ContaArticole
postat la: 2022-01-28
AJFP Calarasi informeaza contribuabilii ca, in conformitate cu prevederile art. 1 pct. 10 din OG nr. 11/2021, incepand cu data de 1 martie 2022, documentele care nu nu trimise prin SPV nu vor mai fi luate in considerare.
 
 
Citeste mai mult ...
postat la: 2022-01-27
Ministerul Finantelor pregateste modificarea Declaratiei 112 privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, astfel incat sa reflecte ultimele modificari legislative.  Citeste mai mult ...
postat la: 2022-01-26
 Ministerul Finantelor Publice a publicat un document cu o serie de modificari ale Codului Fiscal si de Procedura Fiscala necesare pentru continuarea activitatii sectorului HORECA si reglementeaza unele masuri in domeniul procedurilor fiscale. 
Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

MONOGRAFIILE CONTABILE 2022: Noutati legislative + TOP 6 Cazuri Practice Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

MONOGRAFIILE CONTABILE 2022: Noutati legislative + TOP 6 Cazuri Practice


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Firme de contabilitate
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2022. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services