search

ANOFM: numerele de telefon la care angajatorii pot suna pentru informatii privind somajul tehnic

Agentiile pentru ocuparea fortei de munca pun la dispozitie numere speciale de telefon pentru informatii privind somajul tehnic. Institutia a organizat un call-center intern si a stabilit un numar unic de apel la care angajatorii interesati pot suna pentru a obtine informatii cu privire la modalitatile de acordare a somajului tehnic.

Avand in vedere numarul mare de apeluri, pentru a putea fi oferite informatii intr-un timp cat mai scurt si cat mai multor persoane, la nivelul agentiilor judetene si a muncipiului Bucuresti, sunt infiintate numere de telefon dedicate acestui subiect.
 
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) recomanda angajatorilor ca, in cazul in care nu pot intra in legatura cu personalul care deserveste call-center-ul de la nivelul ANOFM, sa apeleze numerele de telefon corespunzatoare judetului in raza caruia isi au sediul social.
 
Lista numerelor de telefon, din agentiile pentru ocuparea fortei de munca, dedicate oferirii de informatii cu privire la somajul tehnic este atasata mai jos:
 
 
 
 
 
 


Noutati contabile 1711749600
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice